Low cost avio karte i prevoz do aerodroma

Danas leteti avionom nije više uopšte luksuz. Sada su avionske karte dostupne svima, ako uporedite cene videćete da su nekada jeftinije i prevoza autobusom. Kako i da li je moguće? Low cost avio karte je od sada moguće kupiti i u Srbiji, jer najjeftinije avio karte se prodaju i kod nas. Low cost avio kompanije imaju letove iz Beograda odnosno sa aerodroma Nikola Tesla. Čak i naš domaći operater Air Serbia ima u ponudi promotivne avio karte.

Low cost avio kompanije pokušavaju da ne sve moguće načine smanje troškove letenja, bez ikakavih potrebnih luksuznih dodataka, nema hrane i pića u avionu. Sleće se na aerodrome koji su manji i manje prometni pa se ne naplaćuju tolike aerodromske takse. Ono što ne treba da vas brine je bezbednost, jer dve stvari su važne za one koji prodaju low cost avio karte, a to je da te karte budu najjeftinije avio karte i maksimalna bezbednost svih putnika.

Prevoz do aerodroma

Taxi do aerodroma ili kombi prevoz do Budimpešte ako imate wizz air avio karte za poletanje sa aerodroma iz Budimpešte i pravac bilo koja destinacija u svetu. Iz Beograda imate osim Wizz air i letove Pegasus avio kompanije, poznate turske low cost. Pegasus avio karte možete rezervisati kod Flyfly travela.

Prevoz do aerodroma se nudi na svakom koraku tako da se možete snaći bez problema i izabrati ili kombi prevoz ili taksi prevoz do aerodroma.

One thought on “Low cost avio karte i prevoz do aerodroma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *