Vadim Zeland knjige Transurfing

Vadim Zeland je ruski fizičar koji je bio uključen u istraživanja, trenutno isključivo se bavi pisanjem. Na pitanje svojih citalaca, ko je Vadim Zeland, on obiočno govori kratko i jasno NIko. On ne piše kao tvorac, već prenosilac. Transurfing nije on izmislio,  a evo šta kaže tačno “Reč Transurfing nisam izmislio, već se ona strovalila na mene s onog mesta odakle dolaze svi ostali termini i sav sadržaj knjige. I sam do određenog trenutka nisam razumeo njegovo značenje. Ovde je čak nejasno na šta bi nas ta reč mogla asocirati. Značenje te reči mogli bismo tumačiti kao “klizanje kroz prostranstvo varijanti”, ili kao “transformaciju potencijalno moguće varijante u stvarnost”, ili kao “prelaz kroz linije života”.  Ali uopšteno govoreći, ako se bavite Transurfingom, znači da održavate ravnotežu na talasu sreće.”

Ako vas je zainteresovalo pogledajte nešto o njegovim knjigama koje je izdala izdavačka kuća Aruna.

Upravljanje stvarnošću knjiga 4

Prostranstvo varijanti knjiga 1

Ukratko Vadim Zeland piše o teorijama sudbine, da li postoji ili ne postoji i da je čovek sam  kovač svoje sreće. U knjigama ćete naći odgovore, a odgovor je da su obe teorije delimično u pravu.

Ako vas interesuje sudbina, ako ste se pitali nekada zašto baš ja, možda pronađete odgovore u nekoj od knnjiga Vadim Zelanda i Transurfing ediciji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.