Izbor benda za svadbe

Jedna od stvari koje su venčani gosti naglašavali da se najviše zapamtila je muzika koju je vaš bend za svadbe izvodio. Najčešće se sećaju pesama koje su sami plesali. Ali ponekad, oni se sećaju svadbene muzike sasvim drugačijeg razloga. Ponekad se ističe u njihovom sećanju, jer je palo sa gomilom. Ne bi trebalo da bude iznenađujuće da je muzika često jedna od najvećih stvari koje parovi naglašavaju prilikom planiranja venčanja. Na kraju krajeva, muzika postavlja ton i oseća se za događaj, a ako niste pažljivi, možete završiti muziku za venčanje koja jednostavno nije vi. Mi smo  pomogli bezbrojnim parovima da izaberu savršenu muziku tokom godina, tako da danas dijelimo 5 saveta za odabir prave muzike  za svadbe.

1. Povucite iz svojih najvećih hitova

Prilično je uobičajeno da parovi biraju “svoju pesmu” za prvi ples. Ali ako ste kao većina parova, verovatno imate još nekoliko pesama koje takođe izazivaju posebne uspomene. Razmislite o pesmama koje vas uvek i vašoj budućoj supruzi pevaju malo glasnije ili poljubite malo duže. Iako ove pesme možda nisu idealne za vaš prvi ples, dobar pokrivač bend bi trebao biti u mogućnosti da ih uključi u muzički izbor kasnije tokom vašeg prijema. Još uvek ne znate koja pesma možete odabrati za svoj prvi ples?

2. Pitajte goste o preporukama

Jedna od najvećih zabrinutosti za većinu parova prilikom odabira bendova za svadbe je pronalaženje nečega što će svi uživati. Gostič esto obuhvata nekoliko generacija i čak može premostiti kulturnu podjelu, tako da muzički ukusi gotovo garantuju različitost.  Jedan od načina da garantujete vašu muziku prijema je da svi volite da pitate svoje goste o preporukama za pesmu.

3. Kreirajte listu “Ne svirajte”

Svi imamo one pesme koje donose nebrojeno sećanje svaki put kada ih čujemo. Možda je pesma koju povezujete sa bivšom, ili pesmom koja je igrala tokom posebno loše borbe. Niko ne želi da čuje te pesme na venčanju. Zato tražimo parove sa kojima radimo za listu “Do not Plai” pesama koje treba izbegavati po svaku cenu na veliki dan. Na taj način možemo da budemo sigurni da uživate u svakoj sekundi vaše svadbene muzike i osećate samo ljubav i sreću koju biste trebali u svom posebnom danu. Da li je “Ne sviraj” najmanje navedite svoje brige?

4. Izaberite bend sa dugačkom listom pesama

Ključni korak u izboru prave muzike za vaše vjenčanje je unajmiti bend za svadbe sa obimnom listom pesama . Što duži spisak pesama, veća fleksibilnost benda mora da puni stvari kada se svi osećaju previše stidljivim da počnu da pleše … ili da taktično promene melodije kada ujak Joe postane malo previše grub na plesnom podu.

5. Zabavite se sa tim Na kraju, prava muzika za vaše vjenčanje je muzika koja najbolje odgovara vašim osobama i osobama vašeg partnera. Da li ste divlji, zabavni ljubavnik? Ne osećajte se kao da morate igrati sporu pesmu za svoj prvi ples.

Pronadjite i angažujte profesionalne bendove za svoju svadbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.