Vencanice, muska odela i muzika za svadbe

U tri reči u naslovu rekao sam sve što je mladencima danas najvažnije za svadbu ili venčanje. Pa da krenmo redom, prva među jednakim po važnosti je izbor vencanice. Koliko je važana vencanica za mladu na svadbi dovoljno govori podatak da se ona najčešće oblači samo jednom u životu i nosi se samo jedan dan, ali taj dan, dan vašeg venčanja. Nemojte praviti najčešće greške u izboru vencanice i uzimati nešto što će vam smetati i dodavati nervozu na vaš najlepši dan. Saloni vencanica zato i služe, probajte je, isprobajte kako sedite u njoj, kako hodate i kako igrate, jer dobra muzika za svadbe je na mestu broj 2 važnih stvari za venčanje.

Muzika za svadbe

muzika-za-svadbeDanas su i svadbe drugačije, malo se odustaje od tradicije, vencanice se razlikuju, muzika za svadbe sve više svira programsku muziku uz prateće svetlosne efekte. Nema više naručivanja muzike, iskusni i pravi bendovi za svadbe tačno prate atmosferu na svadbi i doziraju, lagano podižu atmosferu do usijanja. Muziku za svadbe sve više čine akademski obrazovani muzičari, a repertoar je sve raznovrsniji uključujući i sve poznate svetske hitove.

Muska odela za svadbe i venčanja

Muska odela za mlodoženje su na trećem mestu iz razloga što izbor odela za mladoženju nije toliko važana kao što je vencanica za mladu. Neki od njih to rade čisto jer moraju, jer postoje ljudi kojima kravata smeta, a taj dan bi trebalo da ih nose. Mladoženja je u prednosti što svoje odelo može i kasnije da nosi, pa može napraviti kompromis i izabrati neku manje svečanu varijantu. Isto pravilo važi kada kupujete muska odela kao i za vencanice, isprobajte ih u svim varijantama, možete li normalno da hodate u njemu i igrate, da vam ne smeta kada sedite i što je najvažnije izaberite neki kvaliteteniji materijal, manje ćete se preznojavati, jer dobra muzika za svadbe mora vas naterati da se proveselite iako to do sada niste nikada radili.

2 thoughts on “Vencanice, muska odela i muzika za svadbe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.